Најбољи фудбалери 2024

Ako je ikada postojala debata koje najbolji teniser u istoriji tenisa, ona je nakon Rolan Garosa 2023. Usledio je okršaj protiv Karlosa Alkaraza, pobednika grupe B. Novak ga je porazio u tri seta, da bi se potom revanširao Sineru u velikom finalu.

РАФА, ЗАР ТЕ ТОЛИКО БОЛИ? Надал срамотно ударио на Новака Ђоковића, не признаје му злато са Олимпијских игара

Bio je lider Bologne koja je izborila plasman u UEFA Ligu Prvaka, i jasno je bilo da će ga jako teško zadržati. Mbapeova odluka da ne produži ugovor s Pari Sen Žermenom uoči početka sezone dovela ga je u sukob s vlasnicima kluba – čak je bio isključen s turneje u Japanu pre početka sezone. Čini se da su u međuvremenu igrač i klub popravili odnos, no sve su glasnije teorije da Mbape želi napokon da ostvari dečiji san igranja u Real Madridu. Slavni španski klub, koji je i u prošlosti želeo da ga dovede, navodno će ponovno pokušati sledećeg leta. Ronaldovi novi poslodavci iz Saudijske Arabije nisu bili sramežljivi oko iskorištavanja igračevog statusa zvezde. Ronaldo ima i vlastite sponzorske ugovore, a na njegovom Instagramu u poslednja dva meseca pojavile su se reklame za, između ostalih, Klir (Clear), Herbalajf (Herbalife) i Bajnens (Binance).

  • U toku je Evropsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u Nemačkoj.
  • Конфликт са вољеном особом зато што жели да ивам наметне своје мишљење.
  • Стандардан је првотимац Партизана, а у зависности од формације противника игра на позицији централног бека, али и дефанзивног везног.
  • U toj reprezentaciji, njegov partner na krilnoj poziciji je „čudo od deteta“, Lamin Jamal, profesionalac iz Barselone i sa samo 17 godina najmlađi igrač u finalu Evropskog prvenstva.
  • Било да имате питање, коментар, сугестију или било какав проблем који је у оквиру надлежности Владе, пошаљите нам своју поруку и потрудићемо се да вам одговоримо у најкраћем року.
  • Doduše većina njih to i jeste, ali bi svojim izdanjima u reprezentaciji samo dodatno podebljali taj status.
  • Guler je budućnost ovog nacionalnog tima, ali se uprkos tome očekuje da već ove godine bude predvodnik reprezentacije.

ВЕЛИКИ ПОВРАТАК: Некадашњи гренд слем шампион освојио турнир у Хангџоуу

  • Za razliku od Tibe Kurtoe, Alaba nije nikako igrao u drugom delu sezone.
  • „Ишао сам на све или ништа, у одлучујућим тренуцима распаљивао сам форхенде као што је он то радио”, рекао је Ђоковић за РТС одмах после меча.
  • Najbolja stvar kod Rudigera su brzi potezi, što ga čini velikom prijetnjom za protivnike.
  • Pričao sam sa selektorom, ali sam teško prihvatio, jer je ovo ipak Engleska, ja sam kapiten, lider i najbolji igrač ekipe.
  • Veznjak Rodri progalšen je najboljim igračem ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, a Lamine Yamal ponio je priznanje najboljeg mladog igrača turnira.
  • Njegova preciznost u izlaznom pasu i prisutnost na terenu predstavlja veliku stabilnost za njegove saigrače prilikom građenja napada.

Ali, dok je Inaki izabrao da nastupa za reprezentaciju Gane, dakle za domovinu svojih roditelja, njegov brat Niko izabrao je svoju rodnu zemlju, Španiju. U toj reprezentaciji, njegov partner na krilnoj poziciji je „čudo od deteta“, Lamin Jamal, profesionalac iz Barselone i sa samo 17 godina najmlađi igrač u finalu Evropskog prvenstva. Veoma sam srećan što smo ovde pobedili”, rekao je Vilijams, koji je izabran za igrača utakmice. „Sjajno je za naše roditelje i naše navijače. Uvek su nas podržavali. Sada smo prvaci Evrope.”

Бабице у Индији у борби против чедоморства

Vijesti koji su se bojali iz Mančester sitija sada su potvrđene. Jedan od najboljih fudbalera tog tima Rodri završio je sezonu zbog teške povrede na meču sa Arsenalom. Primio svoj prvi međunarodni poziv za seniore od strane trenera Luisa de la Fuentea za kvalifikacije za Evro 2024. Trenutno je sastavni dio reprezentacije Španije. Fudbaler Mančester sitija i zvanično najbolji igrač EURO 2024, Rodri, izjavio je danas da su igrači blizu donošenja odluke o štrajku zbog povećanog broja utakmica, prenose britanski mediji.

Najgori Partizan u poslednjih 40 godina, stranci inferiorni, treba nam reset: Ivica Iliev o stanju u Humskoj

Nije iznenađujuće to što ga je Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) proglasila za najbolju mladu zvezdu turnira. Jedini ovogodišnji međusobni duel – u finalu Vimbldona, pripao je Alkarazu, koji je Đokovića na istom mestu i u isto vreme savladao i prošle sezone. Samo jednom su igrali na šljaci i samo jednom u Parizu – u polufinalu Rolan Garosa prošle godine, kada je srpski teniser slavio pobedu. Alkaraz je prošle godine igrao Buenos Ajres i Rio, gde je u Argentini osvojio titulu, a u Brazilu stigao do finala, a potom se povukao iz Akapulka zbog povrede. Ako bi se sve ovo poklopilo Alkarazu, onda bi 2. Pored muških i ženskih singlova, na ovom turniru igraju se i mečevi u muškom, ženskom i miks dublu, kao i u juniorskom šampionatu, kao i u osobama u kolicima.

Novi problemi za Arsenal: Jedan igrač se ozbiljnije povrijedio protiv Sitija, Arteta nije otkrio koji

Gavi je povredio prednje ukrštene ligamente na toj utakmici što je takođe bio povod da dođe do svađe između predstavnika Barselone i selektora De La Fuentea. Epilog svađe je taj da je Fudbalski Savez Španije doneo odluku da Gavi neće biti pozvan da igra za Španiju do iduće godine. Rori Vitaker (Hibernijan) – 16 godinaRori Vitaker je prošao akademiju u Hibernijanu. Svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom potpisao je u avgustu 2023. Kao zamjena u drugom poluvremenu za Hibernijan protiv Sent Džonstona. Sa 16 godina i 44 dana postavio je rekord kao najmlađi igrač koji je ikada nastupio za klub.

Dobre vijesti za Liverpul: Alison bi mogao biti spreman za vikend protiv Vulverhemptona

Od nekih mladih igrača se očekuje da na ovom turniru izrastu u prave zvijezde. Doduše većina njih to i jeste, ali bi svojim izdanjima u reprezentaciji samo dodatno podebljali taj status. Što se tiče samog Evropskog prvenstva, isto se otvara 14. Juna utakmicom između domaćina Njemačka i Škotske koja je zakazana za tačno 21h i to na terenu stadiona “Alijanc arene” u Minhenu. Za najkorisnijeg igrača finalnog meča protiv Engleske proglašen je strijelac prvog gola, Niko Vilijams. Conor Gallagher je vjerovatno najšokantniji odlazak ove sezone.

Најбољи фудбалери 2024

(FOTO) Premijer liga Engleske startuje večeras: Može li se iko utrkivati sa Mančester sitijem

Љубавни партнер сумња у вашу искреност према њему. Изазовни аспекти последње Месечеве четврти у четвртој кући са Нептуном и Плутоном, планетама маште и новца, подстичу вашу креативност. Расправе са вољеном особом, због њене посесивности. Није било никаквих промена у поретку https://premier-bet.org/ на најновијој АТП листи, јер ниједан од десет најбољих тенисера није учествовао ни на једном турниру протеклог викенда. АЛ ХИЛАЛ наставља свој поход на нову дуплу круну у Саудијској Арабији, надајући се да ће ове сезоне придодати и трофеј Азијске Лиге шампиона.

VELIKI POVRATAK: Nekadašnji grend slem šampion osvojio turnir u Hangdžouu

Po mnogima je već najbolji igrač na svijetu, ali problem bi se mogao pojaviti među igračima, s obzirom da su skoro svi navikli da budu prva opcija u svojim ekipama. Joshua Zirkzee je još jedna investicija Manchester Uniteda za novu sezonu, a svojim igrama je u prošloj sezoni oduševljavao iz utakmice u utakmicu. Ko god je pratio Seriju A vidio je kakav je ustvari talenat Zirkzee.

Liga Evrope počinje u sredu bez srpskih klubova: Ali, tu su sudije i posmatrači

​Mnoštvo brzonogih igrača stiglo je u Njemačku na EURO 2024. Ovog mjeseca – a sada je otkriven najbrži sprinter među njima. Минуту у Гелзенкирхену у недељу одлучио је победника. Evropa je dobila na ovom takmičenju i novo superzvijezdu fudbala, riječ je o Barcinom čudu Laminu Yamalu, koji je napunio tek 17 godina. A prije rođendana pred finale, oborio je mnogre rekorde kao 16-godišnjak. „Ako može da zadrži tu formu tokom celog turnira, onda je on čovek na koga možemo da se oslonimo”, rekao je Ričards, sada BBC-jev komentator.

Srbi su najzgodnija reprezentacija na EURO 2024, a ovo je najseksi fudbaler FOTO/ANKETA

Podsetimo, ovogodišnje Letnje olimpijske igre na programu su od 26. Албанија и Румунија су се квалификовале после пропуштања првенства 2020. Док су се Србија и Словенија квалификовале на првенство по први пут после 2000. Грузија се квалификовала по први пут на првенству. Укупно 53 репрезентације су се такмичиле у квалификацијама.

Јануара, а Душан Лајовић ће најлуђу ноћ да проведе у Индији, у Ченају, где од 2. Позиција последње фазе Месеца у кући неочекиваних околности, под упливом ретроградног Нептуна из ваше куће партнерских односа, неповољно утиче на ваш љубавни живот. Упознавање са Раком или Биком у друштву пријатеља. Аспекти вашег владаоца Венере, симбола љубави али и новца, наговештавају сусрет са млађом особом на краћем путу. Аспекти Јупитера, планете просперитета и контаката са странцима, доносе вам новац. Franciszek Franczak (Sent Džonston) – 16 godinaFran je poljskog porijekla, on je proizvod akademije Sent Džonston, Franczak je počeo da trenira sa prvim timom tokom klupske predsezone u ljeto 2023.

ĐILASOVA DVORSKA LUDA: Ćuta je danas bacio Ustav Srbije u Skupštini i tako uvredio sve građane, ali tu nije kraj

  • Postigao je gol i na dva turnira, nakon što je postigao gol protiv Irana na Svetskom prvenstvu 2022.
  • I to ne samo zbog toga što će igrati jedan od derbija prvog kola protiv Engleske u nedelju od 21.00.
  • Прешао је у Чукарички и викендом је путовао у Београд на утакмице.
  • Svoj prvi profesionalni ugovor sa klubom potpisao je u avgustu 2023.
  • On je takođe povredio prednje ukrštene ligamente na utakmici Premier lige između njegovog Njukasla i Mančeter Sitija.
  • Могућ улазак у тајну везу са врло привлачном особом.
  • Како је бити Џуд Белингем у овом тренутку, упитао је ББЦ новинар енглеског репрезентативца.

Naime, problem je nastao kada je italijanski stručnjak Tedesko odbio da mu da kapitensku traku. Bilo je tu naravno i prozivki na društvenim mrežama. Kulminacija svega toga je da jednog od najboljih golmana današnjice nećemo gledati na evropskom prvenstvu ove godine. Mnogo je igrača ove godine koji neće pomoći svojim ekipama da naprave što bolji plasman na evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Gledajući izveštaje raznih reprezentacija, ono što je jako interesantno jeste činjenica da većina onih igrača neće biti na prvenstvu zbog pokidanih prednjih ukrštenih ligamenata.

Најбољи фудбалери 2024

Protiv Arauha 1 na 1 teško da će bilo ko proći i to je možda i njegova najveća igračka prednost. Na terenu uvek brz, snažan i precizan, što jedan igrač u idealnom sastavu svakako mora da poseduje. Sa Barselonom je osvojio La Ligu i tokom tog takmičenja njegovo štopersko umeće umnogome je doprinelo da Katalonci dođu do trofeja i slavlja. Ernandez odlično obavlja defanzivne zadatke, a ekipi dobrinosi i u ofanzivi.

„Ишао сам на све или ништа, у одлучујућим тренуцима распаљивао сам форхенде као што је он то радио”, рекао је Ђоковић за РТС одмах после меча. После девет месеци, Венера поново прелази преко ваше куће љубави и креативности, доносећи вам бројне сусрете са интересантним особама и пословне понуде. Фудбал је заиграо у родној Јагодини, а 2016.

Шта се мења уз нова правила путовања у земље ЕУ

  • Ovaj 22-godišnjak je bio povezan sa mnogim klubovima i Arsenal je bio favorit da ga kupi, ali je Čelsi preuzeo ugovor i doveo ga na Stamford Bridž u januaru.
  • Iako tinejdžer, Gavi je pokazao svoje veštine i umeće.
  • Za najkorisnijeg igrača finalnog meča protiv Engleske proglašen je strijelac prvog gola, Niko Vilijams.
  • U stanju je da obavlja zadatke kao “šestica”, učestvuje u igri “box to box” kao “osmica” i ima kreativnost na nivou “desetke”.
  • Aspekt između poslednje faze Meseca u Raku i vašeg vladaoca Urana, upozorava na oprez kada je reč o finansijama i ulaganja u nove poslove.

Вољена особа је љубоморна, али то никако не жели да вам призна. ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић обратиће се данас учесницима 79. Međutim, ono što je za Novaka važnije, jeste trka za Torino, na kom će učestvovati osam tenisera, i to onih osam najboljih na ATP Race godišnjoj rang listi. Formiraće se dve grupe i najbolja dvojica iz svake idu u polufinale, gde će pobednici grupa igrati protiv drugoplasiranih iz suprotne grupe.

Poseduje odlične veštine u baratanju s loptom, veoma je kreativan u kreiranju napadačkih akcija i inteligentno pristupa svakom meču. U stanju je da obavlja zadatke kao “šestica”, učestvuje u igri “box to box” kao “osmica” i ima kreativnost na nivou “desetke”. Kao veoma mlad igrač, doživeo je da njegov dres sa brojem 22 bude povučen od strane njegove prethodne ekipe, Birmingem Sitija, prilikom prelaska u Borusiju Dortmund. Како је бити Џуд Белингем у овом тренутку, упитао је ББЦ новинар енглеског репрезентативца. Priča o dvojici braće mogla bi da posluži kao materijal za neki holivudski film.

U stvari, jednom mi je rekao da su neki prijatelji ‘ludi’ za kupovinom lepih automobila, važno je samo da te odvede od A do B i to je sve. Za razliku od 99 odsto fudbalera, Rodri nije na društvenim mrežama. Takođe, ne voli tetovaže, a probio se još u Viljarealu, ali je kombinovao paralelno fudbal sa studijama. Igrao je na svakoj utakmici, a iako je vezni, igra na desnom boku i značajno doprinosi svojom brzinom i šuterskom sposobnošću. Igrači Pejsi su godinama dinamično pomagali klubovima.

Iako su Danci uz Engleze favoriti, Slovenija i Srbija će zasigurno imati svoje šanse. Slovenci imaju mladu ekipu koja je željna uspjeha, a Srbija sa druge strane želi konačno napraviti plasman, a igrački kvalitet definitivno posjeduju. Najnovije informacije o dešavanjima na Evropskom prvenstvu u fudbalu čitajte na stranici EURO 2024. Nemci su i u susretu sa Mađarskom demonstrirali svu svoju silu i ako su do sada bili jedan od srede su, po meni, prvi favorit ovog prvenstva. Naši severni susedi „moraju“ u poslednjem kolu da pobede Škotsku i onda sa zebnjom očekuju rasplet u ostalih pet grupa.

Njegova preciznost u izlaznom pasu i prisutnost na terenu predstavlja veliku stabilnost za njegove saigrače prilikom građenja napada. Može se na prstima ruke prebrojati koliko je loših partija imao u protekle četiri godine i bio je od velikog značaja u svim klupskim uspesima. Imenovan je za najboljeg igrača Premijer lige u prvoj sezoni koju je proveo na Ostrvu, a Siti je primio najmanje golova u pohodu na titulu. „Он је лидер у овом тиму у тако младој доби и он то зна.

– Baš iz tih razloga, kako bismo spremno dočekali taj momenat, privremeno smo premestili turnir iz Beograda, kako bismo unapredili uslove za taj nivo. Konstantno se trudimo da rastemo i poboljšavamo organizaciju, dovodimo najbolje moguće igrače i podižemo lestvicu kada je reč o kvalitetu. U sklopu te strategije je doneta i ova odluka – zaključio je Đorđe Đoković.

Za igrača na poziciji levog beka ima jako dobar dribling i voli igru u napadu. Sa Francuskom je stigao do finala Svetskog prvenstva i to je njegov najveći uspeh u reprezentativnom dresu. Godine i prema ličnim uspesima, reklo bi se da mu ta sredina prija, jer je u Seriji A za klub zabeležio 146 nastupa i učestvovao u 41 golu. Osim Mančester sitija, treba spomenuti i Napoli, koji je u Italiji osvojio Skudeto nakon 33 godine. Tu je naravno i Argentina koja je aktuelni svetski prvak, a Lionel Mesi je stavio tačku na pitanje “Ko je najbolji ikada?”. Iznenađujuće, i Kilijan Mbape i Kajl Voker nisu uspjeli ući među prvih 10 uprkos tome što je dvojac koji je prošle sezone razorno uticao na protivničke odbrane, baš svojom brzinom.

Председник Србије Александар Вучић уручио је данас у Њујорку орден српске заставе првог степена сталном представнику Руске Федерације при Уједињеним нацијама Василију Небензји. НАПАДАЧ Реал Мадрида Винисујус Жуниор ће бити добитник “Златне лопте” коју лист “Франс фудбал” сваке године додељује најбољем фудбалеру на свету. Ово је ексклузивно открила високотиражна шпанска “Марка”. On je takođe povredio prednje ukrštene ligamente na utakmici Premier lige između njegovog Njukasla i Mančeter Sitija.

Guler je budućnost ovog nacionalnog tima, ali se uprkos tome očekuje da već ove godine bude predvodnik reprezentacije. Kada pogledamo kakva je situacija u vidu najboljeg igrača prvenstva, vidimo da je ista dosta slična kao i po golgeterskom pitanju. Ono što ipak znamo je da nas očekuje uzbudljiv turnir prepun nezaboravnih utakmica, ali i to da kladionica Meridian na gore pomenuta pitanja nudi najveće kvote na planeti. Podijeljena su mišljenja sa realizacijom ovog transfera, važno je napomenuti da je ovaj transfer jedini koji još uvijek nije zvaničan, ali samo se čeka zvanično predstavljanje u Atleticu. Nije Pep Guardiola bio zadovoljan time što je Alvarez izjavio pa je rekao da ga neće spriječavati u ideji da ode iz kluba.

Слободни Јарчеви, на већем скупу, могу да упознају старију особу. Кући, наглашава вашу интуицију и доноси вам инспирацију, ако се бавите креативним занимањем или спортом. Могућ улазак у тајну везу са врло привлачном особом. Последња Месечева четврт у вашој кући посла и љубави,мотивише вас да се са пуно ентузијазма ангажујете на додатном послу. Вољена особа очекује да јој посветите више пажње. ПРЕДСЕДНИК Александар Вучић анализирао је стање ствари на глобалном нивоу и потенцијалним претњама за планетарни мир.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *