Basamaklı makaralar sanal simülatörler Başarıbet ve özellikleri

Herkes, kulüp, hatırlıyorum böyle isimler, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi şunları içeriyor: özdeş algoritma.Kazanan kombinasyon yeni simgeler sahip olmak ek ödül bir dönüş. Sıradan basarı bet teklif müşteri yalnız şans bir kazanan kombinasyon için her turda. O yükler döndürme ve izler benzer piktogramlar ödeme hatları. Çevrimiçi slotlar basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar hareket farklı, verme oyuncu şans ek kazançlı ödül için. Şöyle gidiyor:

  • Sonuç olarak kaydırma oluşturulur kazanan kombinasyon.
  • Piktogramlar bir ödül dizisi kaybolma (veya dağılım) ve boş alanlar oluşturmak.
  • Bu boş boşluklarda oluştur veya (düşme) yeni resimler.
  • Müşteri kazançları alır eğer veriler resimler ayrıca oluşturun kârlı bir dizi birbirinizle veya makaralar üzerindeki kalan görüntüler ile.

Süreç kazanan zincirler durmayacak çoğaltılır ödeme hatlarında oluşturulması durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm özellikler iş tam olarak aynı. Yenilikçi bu türden oyun tanındı Gonzo’nun Görevi , piyasaya sürüldü NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Yaygınlık nedenleri dalgalı slot makineleri Basaribet

Oyuncular için artık gerekmeyecek ilkel döndür makaralar ve oluşturma için bekleyin kazanma kombinasyonu ödeme hatlarından biri.dinamik oyun ve olağanüstü 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanizmalar oyuna maksimum karlılık eklemek. Cascade Reels tamamen mevcut gereksinimleri karşılıyor. Gelişen zafer kombinasyonlar ve bu yeni semboller dikkat çekmek ve artırmak duygusal bileşen.Özellikle çığlardan biri yol açacak büyük kazanma.

Basamaklı makaralar fırsat sağlayın alın birkaç bir dönüş için ödemeler. inşa ederken ödül kazanan kombinasyonlar birkaç arka arkaya kez ödemeler biçim çok büyük miktar. Belirli geliştiriciler kullanın çarpanlar ve katsayılar hangi önemli ölçüde artır ödül.

Teorik getiri ve volatilite düzeyi üzerindeki etki

Dalgalar genellikle etkilemez oyuncuya beklenen getiri video slotları. Bir şans var başlat emülatörler ile büyük getiri parametresi (yukarıda 97 %) veya nispeten önemsiz (daha düşük %94). Bağımlılık yok yükselen piktogramlar ve boyut finansal getiri öngörülmüyor.

Ama, kademeli makaralar artırma önemli miktarda kazanma olasılığı. Mekanizma makine Başarı bet bunu sırasında yeniler temel tur. Sonuç olarak slotlar ile çığ mekaniği genellikle sağlamak artan dağılım. çünkü makaralar yeteneğine sahip olduğundan başlat iki kez (veya daha fazla) aynı fiyata.Bu şunu önerir kazanan kombinasyonlar yapamayacak yaratacak yeterince sık. dalga emülatörler içindeki sistematiklikleri çoğu zaman artık yok %25-30.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *