Basamaklı makaralar video slotları Başarıbet ve özellikleri

Herkes, sanal kulüp, hatırlıyorum böyle adlar, örneğin, “kademeli makaralar” , “Yuvarlanan makaralar” ve “Yuvarlanan makaralar”. Hepsi varsayıyor aynı mekanizma.Kazanan dizi yeni resimler edinmek ek ödül bir dönüş. Geleneksel basaribet ver oyuncu bir şans bir şanslı kombinasyon her dönüşte. O yükler tur ve izler benzer semboller ödeme hatları. Video slotları basamaklı (çığ, düşme vb.)) makaralar işlev farklı, yaratma kullanıcı fırsat yardımcı ücretsiz kazançlar için. Şöyle oluyor:

  • Sonuç olarak yuvarlak ortaya çıkar kazanan kombinasyon.
  • Semboller bir kazanan kombinasyon kaybolma (veya patlayabilir) ve boş alanlar atmak.
  • Bu serbest yerler form veya (düşme) yeni resimler.
  • Ziyaretçi ödeme alır eğer bunlar semboller ek olarak oluşturun kazanan bir kombinasyon kendi aranızda veya makaralar üzerindeki diğerleri işaretler ile.

Bu mekanizma kazanan kombinasyonlar kazanana kadar oluşur ödeme hatlarında görünmesi durmayacak. Farklı adlara rağmen, tüm işlevsellik iş tam olarak aynı. İlk ve modernize edilmiş bu türden oyun tanındı Gonzo’s Quest, üretildi NetEnt ve 2010’da yayınlandı.

Şöhret nedenleri dalgalı slot makineleri Basaribet

Ziyaretçiler artık gerekmeyecek basit aç makaralar ve eşleşme için bekleyin ödül aktif hatlardan biri.dinamik oyun algoritması ve ilginç 3D animasyon öğeleri ve bitirme mekanik emülatörün karlılığını artırmak. Cascade Reels iyi mevcut gereksinimleri karşılıyor. Düşüyor ödül diziler ve bu güncellenmiş resimler dikkat çekmek ve alevlendirmek duygusal ruh hali.Özellikle çığlardan biri yardıma katkıda bulunacaksa büyük kazanma.

Basamaklı makaralar yardım elde edin birden fazla ödül. görünür karlı diziler arka arkaya birkaç kez ödüller biçim oldukça önemli miktar. Bireysel tedarikçiler kullanın çarpanlar ve katsayılar bu daha da fazla artır kazanma.

Finansal getiri ve dağılım düzeyi üzerindeki etki

Çığ genellikle etkilemez finansal getiri göstergesi çevrimiçi slotlar. İzin veriliyor indir video slotları ile önemli getiri parametresi (daha büyük 97 %) veya nispeten küçük (daha düşük %94). Bağlantı yok oluşan semboller ve miktar teorik getiri beklenmiyor.

Ama, basamaklı makaralar artırma büyük kazanma olasılığı. Mekanik video slotu Başarı bet bunu süreçte yeniler taban yuvarlak. Sonuç olarak makineler ile dalga sistemi genellikle dahil daha yüksek dağılım. Çünkü makaralar yetenekli döndür her biri iki kez (veya daha fazla) aynı fiyat için.Bu şu anlama gelir kazançlar yapamayacak düşmeyecek yeterince sık. çığ makine makineleri içindeki periyodiklik genellikle artık yok %25-30.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *